Fugning af vinduer og døre

23 90 65 99 Send en email

Vi fuger ind- og udvendigt

Hos Elnegaard Fugeentreprise laver vi også udvendige fuger. Har du et nyt vindue eller har du netop udskiftet en dør, som skal have fuger omkring åbningen? Så klarer vi sagen. Vi afslutter dit projekt med et lækkert finish, der kommer til at gøre en stor forskel. Vi går op i at lave flotte afslutninger og levere et godt resultat hver gang.

Alle typer af byggerier

Vi udfører fugearbebjde i alle former for byggeri. Er du igang med et renovationsprojekt, har lavet en tilbygning til et eksisterende bolig, eller måske er du begyndt på et nybyggeri? Uanset, kan vi hjælpe dig med at færdiggøre dine projekter. Igennem forskellige teknikker laver vi fugning på diverse materialer, træ, beton, mursten m.m. Vi er stolte af vores faglighed hos Elnegaard Fugeentreprise, og du kan trygt lade os tage ansvaret for de sidste detaljer: fugningerne.

 

Energioptimering

Kvalitets fugninger minimere også varmespild. Ordentlige og funktionelle fugninger kan derfor være en vigtig indsats i en energioptimering af din bolig eller kontorbygning. Vi har god erfaring med at udfører opgaver for både private og erhvervskunder. Lad os hjælpe dig i mål med dit igangværende byggeri eller renovering. Fugning er den lille detalje, der gør den store forskel. 

Hjælp og rådgivning

Vi afslutter vi både større og mindre projekter. Du kan altid ringe, hvis du er i tvivl, om vi er de rette til at hjælpe dig. Vi rådgiver altid vores kunder. Når du bliver vejledt af os, tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vores arbejde er afhængig af, at du er fuldstændig tilfreds med resultatet. Derfor gør vi os umage, når vi indgår et samarbejde med dig. Hos Elnegaard Fugeentreprise er tilfredse kunder vores ultimative mål. 

Få et uforpligtende tilbud!

Send en besked om din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha