Udskiftning af fuger

23 90 65 99 Send en email

Fordele ved udskiftning af gamle fuger

Der er mange gode grunde til at udskifte dine gamle fuger. Kalk og snavs kan gøre fugerne stive, og sådan skabes der gode betingelser for skimmelsvamp. Gamle fuger, der er snavsede bliver med tiden også mere og mere utætte. Når dine fuger er utætte vil det betyde, at der er større chancer for at der opstår vandskader i f.eks. køkken eller bad. Selv små skader, vil med tiden udvikle sig til større skader – som vil kræve en større renovering. Derfor giver det god mening at være på forkant. Hos Elnegaard Fugeentreprise udskifter vi dine gamle fuger med nye, rene og vandtætte fuger. Sådan passer du godt på din bolig.

Nye fuger

Er det tid til at udskifte fugerne i dit hjem? Elnegaard Fugeentreprise hjælper dig med at udskifte de gamle fuger, med nye, vandtætte fuger. De nye fuger vil sikre dig en bedre isolering af dit hjem. I forbindelse med en energioptimering af dit hjem, er det altså en supergod idé at få udskiftet dine gamle fuger med nye og fleksible. Derudover er fugearbejdet det sidste finish i din lejlighed eller dit hus. Nye fuger er den afsluttende detalje, der vil skabe en større forandring i dit hjem end du måske tror. Hvis det er tid til at du får udskiftet dine fuger, skal du ikke tøve med at kontakte Elnegaard Fugeentreprise. Vi er mange års erfaring med udskiftning af fuger, og fordi vi er detaljeorienterede, vil du med garanti kunne mærke og se en forskel. 

 

Vedligeholdelse

Det kan være essentielt at vedligeholde sine nye fuger. Det gør du bedst ved at tørre dine fuger over med en klud. Sætter der sig snavs i fugerne, svækkes de nemlig hurtigere. Når du vedligeholder dine fuger, forlænger du deres holdbarhed, og passer på den måde godt på dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud!

Send en besked om din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha