Fugning af badeværelse

23 90 65 99 Send en email

Hjælp fra professionelle

Skal du have hjælp til fugerne i dit badeværelse? Vådrum er specielt krævende når det kommer til fuger. Når du skal have lavet dit badeværelse, kan det derfor betale sig, at få hjælp af profesionelle fugemestre. Elnegaard Fugeentreprise står klar til at hjælpe dig med dit nye badeværelse. Vi tilbyder også udskiftning af gamle fuger.

Fuger i vådrum

Vådrum som badeværelse, stiller særlige krav til fugernes vandtæthed. Hos Elnegaard Fugeentreprise sikrer vi os, at dine nye fuger slutter helt tæt omkring døre, vinduer og vandrør. Godt udførte kvalitetsfuger kan sikrer dit badeværelse imod fugtskader og mindske risikoen for skimmelsvamp. Eftersom badeværelset kræver en robusthed overfor vand og fugt, er det særligt vigtigt at sikre sig, at fugerne i dette rum holder tæt. Vi kan hjælpe dig med det. Kontakt os i dag.

 

Vedligeholdelse, pleje og udskiftning af gamle fuger

God rengøringsrutine sikrer badeværelsesfugerne en længere levetid. Men er fugerne blevet kalkede og sprukne – dette sker hurtigere i vådrum som badeværelset – skal de måske udskiftes. Kalkede fuger forhøjer risikoen for skimmelsvamp og når fugerne har sprækker øger det risikoen for vandskader. Når vi udskifter gamle fuger, udskærer vi først de eksisterende fuger og fjerner resterne fra dem. Derefter sikrer vi os, at de nye fuger påføres, så de dækker hullet tilfredstillende. Vi er først færdige med vores arbejde, når vi sikrer os, at det hele holder tæt.

Skal vi hjælpe?

Kontakt Elnegaard Fugeentreprise, hvis vi skal hjælpe dig med fugerne i dit badeværelse. Vi tager gerne ansvaret for fugerne i dit badeværelse. Vores arbejde er altid grundigt udført. Først når både du og vi er tilfredse, pakker vi sammen. 

Få et uforpligtende tilbud!

Send en besked om din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha