Udskiftning af fuger

Erhvervsfugning

Vi er specialister i nybyggerier og renoveringsprojekter

Komplet fugearbejde

Vi udfører både indendørs og udendørs fugearbejde

Fremtidssikrede resultater

Med høj faglighed sikrer vi resultater med lang holdbarhed.

Din lokale fugeekspert

Fordele ved udskiftning af gamle fuger

Der er mange gode grunde til at udskifte dine gamle fuger. Kalk og snavs kan gøre fugerne stive, og sådan skabes der gode betingelser for skimmelsvamp. Gamle fuger, der er snavsede bliver med tiden også mere og mere utætte. Når dine fuger er utætte vil det betyde, at der er større chancer for at der opstår vandskader i f.eks. køkken eller bad. Selv små skader, vil med tiden udvikle sig til større skader – som vil kræve en større renovering. Derfor giver det god mening at være på forkant. Hos Elnegaard Fugeentreprise udskifter vi dine gamle fuger med nye, rene og vandtætte fuger. Sådan passer du godt på din bolig.

Nye fuger

Er det tid til at udskifte fugerne i dit hjem? Elnegaard Fugeentreprise hjælper dig med at udskifte de gamle fuger, med nye, vandtætte fuger. De nye fuger vil sikre dig en bedre isolering af dit hjem. I forbindelse med en energioptimering af dit hjem, er det altså en supergod idé at få udskiftet dine gamle fuger med nye og fleksible. Derudover er fugearbejdet det sidste finish i din lejlighed eller dit hus.

Nye fuger er den afsluttende detalje, der vil skabe en større forandring i dit hjem end du måske tror.

Vedligeholdelse

Det kan være essentielt at vedligeholde sine nye fuger. Det gør du bedst ved at tørre dine fuger over med en klud. Sætter der sig snavs i fugerne, svækkes de nemlig hurtigere. Når du vedligeholder dine fuger, forlænger du deres holdbarhed, og passer på den måde godt på dit hjem.

Professionel udskiftning af fuger til private og erhverv

Hos Elnegaard Fugeentreprise har vi specialiseret os i at udføre udskiftning af fuger til private- og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og har udført professionel udskiftning af fuger på mange forskellige projekter.

Uanset omfanget af dit projekt, står vi klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen, fra valg af de rette materialer til den endelige udførelse af arbejdet. Vi forpligter os til at levere høj kvalitet og værdi for vores kunder, og vores mål er at overgå dine forventninger med vores håndværk.

Vi har erfaring med at arbejde med forskellige typer fliser og overflader, og vi tilpasser vores arbejde til dine specifikke behov. Vi laver bl.a. udskiftning af fuger i vinduer, udskiftning af fuger i badeværelse samt udskiftning af fuger i murværk.

Hos Elnegaard Fugeentreprise lytter vi til dine ønsker og behov og sørger for at levere et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger, og endda mere.

Lad ikke gamle og utætte fuger mindske værdien af din ejendom eller skabe unødvendige energitab.

Kontakt Elnegaard Fugeentreprise i dag, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit behov.

Vi samler på glade kunder

Et perfekt stykke arbejde

Her kommer der en udtalelse fra en tilfreds kunde. Vi tilføjer helst en 5-stjernet anmeldelse her.

Anders Andersen

Et perfekt stykke arbejde

Her kommer der en udtalelse fra en tilfreds kunde. Vi tilføjer helst en 5-stjernet anmeldelse her.

Anders Andersen

Et perfekt stykke arbejde

Her kommer der en udtalelse fra en tilfreds kunde. Vi tilføjer helst en 5-stjernet anmeldelse her.

Anders Andersen

Få et uforpligtende tilbud

Hvis det er tid til at du får udskiftet dine fuger, skal du ikke tøve med at kontakte Elnegaard Fugeentreprise. Vi er mange års erfaring med udskiftning af fuger, og fordi vi er detaljeorienterede, vil du med garanti kunne mærke og se en forskel.